Woonaccessoires

Woonaccessoires Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie

 

Woonaccessoires Beeldje zebra liggend modern en eigentijds grijstinten 161122

 

Woonaccessoires Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie. Huisdecoraties maken van je interieur een gezellige, warme en daarmee knusse plek om in te wonen. Een omgeving waarin je je dus thuis voelt.

 

 Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie

 

Of je nu een industrieel landelijk of eigentijds/modern interieur hebt. Voor alle woonstijlen zijn namelijk vele geweldig leuke woonaccessoires te verkrijgen.

Zo ook bij Idhuna Living Woondecoratie.  Want Idhuna heeft voor iedere woonstijl wel wat in huis. Tevens combineert Idhuna haar woonaccessoires. Zodanig, dat deze bij zowel industrieel als landelijk maar ook bij een modern interieur goed in te passen zijn.

Zet met de woonaccessoires van Idhuna het welbekende puntje op de i. Geef zo een persoonlijke en unieke finishing touch aan je woonkamer/interieur.

De meeste woonaccessoires hebben bijvoorbeeld een doorleefd vintage uiterlijk of zijn daarnaast echt oud. Roestig, ruw, tikkie scheef, versleten, het versterkt de vaak unieke uitstraling.

Veel Industriële en eigentijdse woonaccessoires-woondecoraties kun je vervolgens vinden in onze speciale categorieën.

 

 

. woonaccessoires

 

Metalen windlicht bloemvorm antiek goud Ø 20 cm Woonaccessoires

Sfeer en stijlvol metalen windlicht inclusief glas in de kleur antiek goud. Voor nèt dat beetje extra gezelligheid op de salontafel of buiten op het terras.

 

Woonaccessoires Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie

 

Wanddecoraties

 

Houten wandpaneel houtsnijwerk Wanddecoratie Indra Old White 91 x 91-1-

 

Eigentijds en oogstrelend wandpaneel houtsnijwerk  (MDF) in de kleur Old White. Licht doorgeschuurd voor een vintage en sfeervol effect. Door haar neutrale, rustige en daardoor stijlvolle uitstraling geschikt voor vele eigentijdse interieurs. 

 

Sfeerverlichting

 

 

Sfeerverlichting: industrieel en landelijk. In de eerste plaats bijvoorbeeld onze sfeervolle schelpenlampen. (gemaakt van kleine stukjes schelp en geplakt op fiberglas) Handgemaakt in Indonesië. In de tweede plaats de stoere industriële tafel en vloerlampen.

 

 Woonaccessoires Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie Facebook

 

Volg Idhuna intussen op facebook voor de nieuwste artikelen en ook andere leuke berichtjes. Doen! gezellig 😉   >  ga naar Idhuna Living Facebook  <

 

 

Woonaccessoires Industriële-landelijke en eigentijdse woondecoratie