Wanddecoraties van metaal en hout. Landelijk industrieel en modern

 

Een nieuw huis, net verhuisd of de woning helemaal opgeknapt, dan is het tijd voor een mooie maar ook in de eerste plaats passende wanddecoratie van metaal en hout.

Bent u op zoek naar een landelijk ogende muurversiering of een moderne eigentijdse wanddecoratie dan bent u bij Idhuna Living aan het juiste adres.

Metalen wanddecoraties

Wat denkt u van een oogstrelende en bijvoorbeeld heel moderne metalen wanddecoratie. Idhuna heeft daar namelijk onder andere een ruime keuze in.

Al onze metalen wanddecoraties zijn zodanig qua uitstraling en kleur dat deze eigenlijk in de meeste interieurs uitstekend tot hun recht komen.

Metalen wanddecoratie opengewerkt modern Wit-Zilver lengte 94 cm

 

Metalen wanddecoratie rond

Zo heeft Idhuna onder andere deze prachtige metalen wanddecoratie. Een wanddecoratie met een zeer eigen stijl. Strak, modern en eigentijds. licht gebogen, in de kleurstelling antiek goud-grijs met een doorsnede van 88 cm.

Wanddecoratie modern metaal rond Antiek-goud-grijs doorsnede 88 cm

 

Metalen kunst

Metalen wanddecoraties zijn in het bijzonder ongelofelijk populair. De meest gewilde decoraties zijn wel de cirkels gelast op een metalen frame.  Maar ook metalen rasters en daarnaast  metalen takken met bijvoorbeeld bladeren of bloemen zijn erg in trek.

 

Wanddecoraties wandpanelen houtsnijwerk

Enorme eyecatchers voor aan de muur zijn vooral de grote houten wandpanelen voorzien van houtsnijwerk. Handgemaakt in India. Idhuna heeft er een aantal uitgezocht die perfect passen in een eigentijds ofwel landelijk interieur.

Deze handgemaakte wandpanelen hebben een rustige en daardoor neutrale uitstraling. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Bijvoorbeeld: 60 x 60, 60 x 120, 90 x 90 cm.

 

Wandpaneel hout met ornament houtsnijwerk Bruin-goud 91 x 91 x 3.5 -2-

Industrieel wandrek als wanddecoratie

 

Een heel andere wanddecoratie maar zeker niet minder qua uitstraling  zijn landelijke of industriële wandrekken.  De meest in het oog springende is welliswaar het ronde industriële wandrek van mango hout en blank metaal.

Super leuk om daarmee aan de gang te gaan en geheel in uw eigen stijl te decoreren.

Idhuna Living is óók te volgen op Facebook. Kom bij “de club”, vind ons leuk en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en andere gezellige berichtjes.

>> ja ik wil eens kijken op de Facebookpagina van Idhuna Living <<

 

Wanddecoraties van metaal en hout. Landelijk industrieel en modern