Wanddecoraties van metaal en hout. Landelijk industrieel en modern

 

Een nieuw huis, net verhuisd of de woning helemaal opgeknapt, dan is het tijd voor een mooie maar ook in de eerste plaats passende wanddecoratie van metaal en hout.

Bent u op zoek naar een landelijk ogende muurversiering of een moderne eigentijdse wanddecoratie dan bent u bij Idhuna Living aan het juiste adres.

Metalen wanddecoraties

Wat denkt u van een oogstrelende en bijvoorbeeld heel moderne metalen wanddecoratie. Idhuna heeft daar namelijk onder andere een ruime keuze in.

Al onze metalen wanddecoraties zijn zodanig qua uitstraling en kleur dat deze eigenlijk in de meeste interieurs uitstekend tot hun recht komen.

Metalen wanddecoratie opengewerkt modern Wit-Zilver lengte 94 cm 2621

 

Grote metalen wanddecoratie modern bruin-wit Lengte 120 cm

Zo heeft Idhuna onder andere deze prachtige metalen wanddecoratie in de kleuren bruin en wit. Een wanddecoratie met een zeer eigen stijl. Modern en eigentijds. Afmeting:  120 x 59 x 8 cm diep.

Kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Een ware eyecatcher! 

Grote metalen wanddecoratie modern bruin-wit Lengte 120 cm

 

 

Metalen kunst

Metalen wanddecoraties zijn in het bijzonder ongelofelijk populair. De meest gewilde decoraties zijn wel de cirkels gelast op een metalen frame.  Maar ook metalen rasters en daarnaast  metalen takken met bijvoorbeeld bladeren of bloemen zijn erg in trek.

 

Buffel schedel klein Polyresin in natuurtinten 38 cm Woonaccessoires

Wanddecoraties wandpanelen houtsnijwerk

Enorme eyecatchers voor aan de muur zijn vooral de grote houten wandpanelen voorzien van houtsnijwerk. Handgemaakt in India. Idhuna heeft er een aantal uitgezocht die perfect passen in een eigentijds ofwel landelijk interieur.

Deze handgemaakte wandpanelen hebben een rustige en daardoor neutrale uitstraling. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Bijvoorbeeld: 60 x 120, 50 x 90 en 90 x 90 cm.

 

Wanddecoraties van metaal en hout. Landelijk industrieel en modern

Metalen wanddecoratie 3D vintage motor

 

Super stoere en sfeervolle metalen 3D wanddecoratie van een vintage motor in rood en grijs/zilver met op de achtergrond de kaart van route 66.

Metalen wanddecoratie 3D vintage motor meerkleurig 90 x 60 x 5 cm

 

Idhuna Living is óók te volgen op Facebook. Kom bij “de club”, vind ons leuk en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en andere gezellige berichtjes.

>> ja ik wil eens kijken op de Facebookpagina van Idhuna Living <<

 

Wanddecoraties van metaal en hout. Landelijk industrieel en modern