Uitleg verzenden van meerdere kleine woonaccessoires

 

Hartelijk dank voor de interesse in onze categorie woonaccessoires voor sfeervol industrieel en eigentijds wonen.

 

Onze woonaccessoires zijn scherp geprijsd en tevens nog voordeliger als u deze komt afhalen in onze showroom te Emmen. Zoals u op onze website kunt zien hanteren wij 2 prijzen, afhalen in Emmen of versturen inclusief verzendkosten.

 

Betaalsysteem

 

Ons betaalsysteem Mollie berekend PER ARTIKEL de verzendkosten.

Bij het kopen van meerdere woonaccessoires betaalt u slechts éénmaal de verzendkosten. De teveel betaalde verzendkosten betalen wij per direct terug.

 

Voorbeeld

 

U koopt 2 leuke woonaccessoires, bijvoorbeeld 1 sierkussen en een set waxinehouders, u betaald dan in eerste instantie 2 x de verzendkosten. Deze woondecoraties kunnen echter in één verpakking verzonden worden. Idhuna Living betaalt u dan 1 x de verzendkosten (via ons betaalsysteem Mollie) terug. U krijgt hier ook een berichtje van via Mollie.

De verzendkosten voor een doos ( afhankelijk van gewicht en afmeting ) bedraagt gemiddeld € 8,95

Betaalsysteem Mollie keert 1 x per dag betalingen uit. Het kan voorkomen dat er een dagje overheen gaat eer u de teruggestorte verzendkosten weer op uw rekening ziet staan. ( of bijvoorbeeld in verband met een weekend )

 

Retourzendingen zijn voor uw rekening.

 

Tip/idee: laat uw vriendin of familie ook eens een kijkje nemen op onze site. Misschien kunt u dan op deze  manier de verzendkosten delen.

 

Woonaccessoires afhalen

 

Woonaccessoires afhalen in onze showroom te Emmen blijft natuurlijk altijd het goedkoopste ( en het gezelligste ) maar buiten dat zijn er dan ook nog de vele leuke hebbedingetjes te bewonderen die niet op de website staan.

 

Openingstijden showroom:

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en andere leuke weetjes, dan kunt u Idhuna Living gaan volgen op Facebook.  Doen! Gezellig 😊

>> ja ik wil eens kijken op jullie Facebookpagina <<

Contact

Mocht u nog vragen hebben over het verzenden van woonaccessoires of andere producten dan kunt u ons altijd even bellen op telefoonnummer 0591 – 64 99 94 of maak gebruik van ons contactformulier.

>>  naar contactformulier  <<

 

Idhuna Living sfeervol industrieel en eigentijds wonen.