Uitleg uitsluitend af te halen

Als eerste hartelijk dank voor uw interesse in onze collectie meubelen en andere artikelen van Idhuna Living woondecoratie.

Bij deze even een uitleg over industriële meubelen en andere grote, kwetsbare of zware artikelen waarbij uitsluitend af te halen staat.

Onze meubelcollectie is met de hand gemaakt in India en daardoor is geen enkel meubel hetzelfde.

Voorbeeld

De meubelen variëren onder andere in kleur, de ene is lichter dan de ander, de andere heeft donkere houtdelen, geen van allen zijn ze perfect. Dat wil zeggen: hier en daar een beetje scheef, soms een hobbeltje, wat ongelijk et cetera. Dit hoort bij deze meubelen en versterkt daardoor dan ook de industriële uitstraling.

Dit is onder andere een van de redenen dat wij deze meubelen niet versturen. U moet ècht zelf komen kijken en e.v. uitzoeken welk meubel u het mooist vindt of bij u past.

Vervoer

Tevens is het vervoer van meubelen erg kostbaar en zijn de meubelen heel moeilijk goed en veilig te vervoeren. Door de vele schademeldingen en andere hoge kosten die hieraan verbonden zijn hebben wij besloten meubelen en andere grote, zware of kwetsbare artikelen niet meer te versturen. Grote bedrijven die meubelen versturen doen dit bijna altijd in eigen beheer of hebben daar speciale vervoerders en contracten voor.

Wij zijn een klein bedrijf: man/vrouw. Het versturen van meubelen en andere grote of kwetsbare artikelen laten wij daarom maar over aan de grote spelers op het internet.

Daarentegen  hanteren wij super scherpe afhaalprijzen voor onze meubelen/artikelen.

De koffie staat altijd klaar. Ook is het mogelijk om buiten de normale openingstijden om een afspraak te maken voor het afhalen van meubelen en/of andere artikelen. ( afhalen in de avonduren niet mogelijk )

Aan u dus de keuze. Voor vragen of een afhaalafspraak kunt u ons altijd even bellen: 0591 – 64 99 94  R. Woering

 

Graag tot ziens in onze showroom aan de Cornelis Houtmanstraat 6  7825 VG Emmen.