Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel Eigentijds

Vloerlamp industrieel Old Black Houten voet en metalen kap Verstelbaar-1-

Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel Eigentijds

Er zijn vele soorten verlichting, namelijk functionele verlichting, basisverlichting, gerichte verlichting en sfeerverlichting. De laatste groep, in het bijzonder de sfeerverlichting, vindt u bij Idhuna Living. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit landelijke, industriële en eigentijdse sfeerverlichting.

Wat is sfeerverlichting eigenlijk ?

Sfeerverlichting geeft zacht indirect warm licht en bepaald daardoor in hoge mate de sfeer in uw woonkamer. In de eerste plaats worden hier tafellampen en wandlampen maar ook vloerlampen voor gebruikt. Vloerlampen die bijvoorbeeld voor een deel op de muur gericht zijn geven een speciaal en speels effect op muur en vloer.

Sfeerverlichting Motor Stoererobuuste tafellamp van oude materialen-2-

Uitstraling en design van sfeerverlichting

Naast het feit dat een lamp toch ook een beetje praktisch moet zijn is de uitstraling/design van sfeerverlichting namelijk erg belangrijk. Het leukste is natuurlijk dat er naast sfeervol licht ook gelijk ware  eyecatchers in uw woonkamer staan of hangen.

SFEERVERLICHTING SCHELPENLAMPEN

Idhuna Living heeft een fraaie collectie schelpenlampen in haar collectie  die bovendien geheel met de hand gemaakt zijn in Indonesië. De schelpenlampen zijn verkrijgbaar in de kleur White. De collectie bestaat onder andere uit vloerlampen en tafellampen.

Vloerlampen-schelpenlampen model apollo white hoogte 100-150-200 cm 7521

Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel Eigentijds  Glaslampen.

Ook handgemaakt in Indonesië zijn de glas mozaiek sfeerlampen. Gemaakt van stukjes gerecycled autoglas die bevestigd zijn op fiberglas. Ook in deze collectie zijn er onder andere vloerlampen ( cilindervorm) en tafellampen verkrijgbaar. Update 24-5-2022 Deze lampen gaan uit onze collectie, er zijn nog enkele stuks verkrijgbaar.

Sfeerverlichting Tafellamp bol glas Ø 40 cm Eigentijds en modern

SFEERVERLICHTING INDUSTRIEEL

Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel Eigentijds

Industriële lampen voeren bij ons in de eerste plaats de boventoon. Strakke metalen vloer en tafellampen ( soms voorzien van hout ) in diverse maten en soorten.

Industriële vloerlamp metaal Old-Black Hoogte 150 cm Sfeerverlichting 19522

Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel. Categorie

Bekijk de categorie  >>  sfeerverlichting  <<  eens op uw gemak en doe vervolgens ideeën voor uw woonkamer op.

Verzenden of ophalen sfeerverlichting

De grote en kwetsbare vloerlampen kunnen uitsluitend opgehaald worden in onze showroom te Emmen. Kunt u er vervolgens gelijk de sfeer even proeven maar ook inspiratie opdoen  😊

De openingstijden van Idhuna Living zijn:

Vrijdag en zaterdag van 12.00 – 17.00 Of op afspraak 0591 – 64 99 94

Adres:

Cornelis Houtmanstraat 6, 7825 VG Emmen Industrieterrein Bargermeer.   U kunt Idhuna Living ook volgen op Pinterest:    >  naar de pagina van Idhuna Living Pinterest  <

Sfeerverlichting binnen. Landelijk Industrieel Eigentijds