RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living-1

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living 2017.

 

Over Lifestyle Experience:

 

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt.

Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Erik Burgers, Liselotte de Groot en Samantha Klumper.

Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

 

Idhuna Living woondecoratie in woonspecial Lifestyle Experience

 

Op zondag 1 oktober 2017 is Idhuna Living te zien geweest in de woonspecial van Lifestyle Experience.

Hieronder volgen in de vorm van een dagboekje onze belevenissen en vindt u aan het einde van het dagboek het promofilmpje en de officiële 3 minuten durende uitzending.

 

Dagboek

 

03-08-2017  Jazeker u leest het goed. Totaal onverwacht werden wij benaderd door het populaire RTL 4 programma Lifestyle Experience met de bedoeling of wij er voor voelden om mee te werken aan dit programma.

Nou wat dàcht u…….. NATUURLIJK ! Wat ontzettend leuk en wat een eer. Er volgde bovendien een zeer gezellig intakegesprek.

Na wederzijdse goedkeuring daarna snel aan de slag. De website bijvoorbeeld moest natuurlijk aangepast worden maar ook onze andere social media heeft inmiddels een update gekregen.

 

Op woensdag 6 september 2017 krijgen wij bezoek van RTL 4 en worden er opnames gemaakt. Om dat rustig te kunnen doen zijn wij die dag daarom gesloten. Best wel heel spannend allemaal.

 

Wie van deze 4 kanjers van Lifestyle Experience zal Idhuna Living met een bezoekje komen vereren ? Op dit moment is het ook voor ons nog een verrassing.

 

Lifestyle experience RTL 4 Idhuna Living Woondecoratie

 

Idhuna Living woondecoratie RTL4 Lifestyle experience

 

Erik Burgers

 

08-09-2017 Kanjer Erik Burgers komt dus bij ons presenteren.  De opnames op afgelopen woensdag 6 september zijn intussen achter de rug. Wat was het leuk en gezellig tegelijk.

De presentator Erik Burgers en cameraman Daniel Stanisavljevic zijn ècht toffe gasten. Ze hebben al met al heel wat werk verzet.

Er komt nogal wat bij kijken zo links en rechts. Al met al een zeer geslaagde middag voor iedereen en met de nodige humor. Hoe het eruit gaat zien……. dat ziet u op zondag 1 oktober 2017

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living-7

Lifestyle experience presentator Erik Burgers en cameraman Daniel zijn gearriveerd.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living-8

Erik en Jannie bekijken de etalage

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living cameraman aan het werk

Cameraman Daniel zoomt in op Erik

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living-9

Erik denkt nog even na over de tekst.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living de camera

Wat een prachtige apparatuur, daar wordt je toch jaloers op.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living afrekenen

Opname bij de kassa met Erik en Carina.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living buiten opname

Nog even de puntjes op de i

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living scene sjaals

Opname scene sjaal passen met Jannie.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living plezier voor twee

Plezier voor twee. Daniel en Erik zijn lekker bezig. 🙂 🙂

 

Erik aan het werk.

 

14-09-2017 Vandaag van Redactiecoördinator Lifestyle Experience Nikki de preview binnengekregen. Wow….., niet alleen een super leuk maar ook een gezellig item is het geworden.

Erik op z’n best 👌 Lekker “los” gepresenteerd met een knipoog. Hieronder vast een klein voorproefje in de vorm van 3 screenshots. Wij zijn in ieder geval razend enthousiast. 😍

 

 

 RTL-4-Lifestyle-experience-woonspecial-Idhuna-Living-screenshot-1.

 

WIN ACTIE

28-09-2017  Vandaag is Lifestyle Experience begonnen met een geweldige win actie. Lees wat u moet doen op de pagina van Lifestyle Experience en maak dus kans op 2 !! prachtige opengewerkte metalen lantaarns in de kleur antiek zilver.

Lifestyle Experience maakt volgende week op hun eigen Facebookpagina bovendien bekend wie de winnaar is geworden van deze 2 stijlvolle lantaarns.

De 2 lantaarns zijn op te halen in onze winkel aan de Noorderstraat 27 te Emmen. Mocht de winnaar/winnares ver weg wonen dan versturen wij deze lantaarns daarom geheel gratis !

 

04-10-2017 Diana is dus de winnares van de winactie geworden, Diana van harte gefeliciteerd met de 2 lantaarns.

 

30-09-2017 Het promofilmpje van Idhuna Living is gearriveerd. Leuk !! 👌

 

 

De uitzending

 

2 oktober 2017 De uitzending van 1 oktober is achter de rug. Het was een bijzonder leuke ervaring, van het begin tot het einde.

Vele klanten zaten tijdens de uitzending voor de buis en Idhuna Living kreeg vele hartverwarmende reacties. Iedereen ontzettend bedankt.

Samengevat: voor ons was dit de kroon op 30 jaar detailhandel. Indien u de uitzending heeft gemist, hieronder kunt u het 3 minuten durende filmpje ook ( nog eens ) bekijken. Hartelijk dank voor uw belangstelling en snel tot ziens in onze showroom of webshop.  🙂

 

Lifestyle Experience.tv  is iedere zondag te zien rond 14:30 uur bij RTL 4 en wordt herhaald op de zaterdag daarna om 15:00 uur bij RTL 5.

 

Update 1 februari 2023 In verband met leeftijd en gezondheidsredenen is Idhuna Living definitief gestopt met de verkoop van meubelen en woondecoratie. Online gaan wij voorlopig nog even door met de verkoop van dames sieraden.

 

RTL 4 LIFESTYLE EXPERIENCE woonspecial met TV debuut Idhuna Living