Prachtige handgemaakte dames halskettingen kleur vintage zilver 2922

Prachtige handgemaakte dames halskettingen kleur vintage zilver

 

Hartelijk welkom op deze overzichtspagina van de prachtige handgemaakte dames halskettingen en inmiddels ook ringen, armbanden en oorbellen van Idhuna Living.

Deze collectie dames sieraden is gemaakt van engeltjeszilver. Handmade & Fairtrade.

Wat is engeltjeszilver:

De sieraden zijn gemaakt van een legering koper, zink en magnesium waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel engeltjeszilver genoemd. Het is nikkelvrij en van hoge kwaliteit. Het engeltjeszilver heeft een vintage uitstraling. Deze bijzondere sieraden zijn ontstaan in samenwerking met meerdere ontwerpers uit verschillende landen. Indien nodig kunnen zwarte plekjes of verkleuringen opgefrist worden met een zilverdoekje. Bewaar de sieraden op een droge plek.

 

Bekijk deze prachtige collectie in onze categorie:  >>  HANDGEMAAKTE SIERADEN  <<

Of klik hieronder op de foto van het sieraad waar uw belangstelling naar uit gaat.

Algemene informatie dames halskettingen

 

Halskettingen dames. Chique, beeldschoon, elegant en exclusief

Idhuna Living heeft sinds enige jaren, naast haar sfeervolle industriële en eigentijdse woondecoratie en woonaccessoires, een collectie dames kettingen en sieradensets toegevoegd aan haar assortiment. Een lang gekoesterde droom kwam uit. Ons streven is een collectie dames kettingen en sieradensets aan te bieden die u niet op elke straathoek tegenkomt. En al zeggen wij het zèlf: dat is aardig gelukt. Onze collectie dames kettingen en sieradensets zijn chique, beeldschoon, elegant en exclusief. Voor ieder wat wils en voor jong en oud. Speciaal samengesteld voor de modieuze en trendy vrouwen van nu. Bekijk ook onze andere collectie  *halskettingen/modeaccessoires*

Idhuna Living is ook te vinden op Twitter, Pinterest, Thumblr en Facebook. Ga ons volgen op Facebook. Elke week berichtjes, een fijn weekend album en af en toe andere leuke weetjes en filmpjes. DOEN! gezellig.

>>  naar Facebook  <<

 

Prachtige handgemaakte dames halskettingen kleur: vintage zilver