Over ons

OVER ONS IDHUNA LIVING -1-

OVER ONS

 

Van harte welkom op onze Over ons pagina. Wat leuk dat u even de moeite neemt om ons wat beter te leren kennen ūüôā

 

Al ruim 31 jaar is Idhuna Living een trendsetter op het gebied van woondecoraties. ¬†Betaalbare exclusiviteit voor jong en oud. Onze collectie bestaat uit:¬† zijde en foam bloemen, schilderijen en wanddecoraties van hout en metaal. Industri√ęle en landelijke grote wandklokken. Sfeervolle industri√ęle meubelen van hout en metaal met een warme uitstraling. Handgemaakte aardewerk vazen uit Indonesi√ę, industri√ęle en sfeerverlichting, cadeau artikelen et cetera.

Hoewel onze uitstraling en onze foto’s misschien luxe of duur over komen zijn wij dat beslist niet. Leuke hebbedingetjes en/of cadeautjes kunt u bij ons vinden onder de ‚ā¨ 10,00.¬† Wij vinden het heel belangrijk dat u zich op uw gemak en thuis voelt in onze showroom en op onze website, daarom proberen wij het geheel zo sfeervol mogelijk te presenteren. Alle foto’s en collage’s maken wij zelf.

Wij zijn een klein winkelbedrijf man/vrouw. Onze winkel ( inmiddels gesloten op 10 december 2018 ) vroeg heel veel zorg en aandacht en aangezien wij niet bepaald piep meer zijn ging tot voor kort daar onze volledige aandacht en energie naar uit.

Echter, de ontwikkelingen in de detailhandel volgden elkaar snel op. Eerst de crisis en toen de snelle opkomst van verkopen op het internet. Met de tijd mee gaan en zoals dat tegenwoordig zo mooi heet: ” go with the flow” heeft ons er toe overgehaald om toch ook in mei 2017 een webshop erbij te beginnen.

 

Over ons Idhuna Living

 

Wat  bieden wij u:

 

Een ouderwetse open manier van zaken doen.¬†Eerlijke scherpe prijzen, geen onzin aanbiedingen of¬† ‚Äúkortingen‚ÄĚ die vooraf in de prijzen zijn verwerkt. dat laten wij graag aan anderen over.

In onze nieuwe showroom ( opening eind maart 2019 als alles op rolletjes verloopt )  hangt een gezellig sfeertje, klant mag nog klant zijn. Lekker rondsnuffelen en ondertussen genietend van een gezellig muziekje zonder lastig gevallen te worden.

Goede service, vakkundig advies en inpakwerk, zowel in de showroom als via de webshop.

 

Webshop

 

Snelle levering. De ene dag besteld, de andere ( werk ) dag verzonden via  DHL en in enkele gevallen PostNL. Iedere ochtend  worden de bestelde artikelen door ons zelf afgeleverd bij een van de vervoerders.

Per e mail ontvangt u de track & trace link zodat het pakket gevolgd kan worden. Ieder product is geprijsd inclusief bezorgkosten. Natuurlijk kan het voorkomen dat diverse producten in één verpakking kunnen. Is dat het geval dan retourneren wij de teveel betaalde verzendkosten per direct.

 

over ons Idhuna Living-3-

 

GESCHIEDENIS

 

Eind tachtiger jaren vorige eeuw zijn wij begonnen met een klein bloemenzaakje in Tiel (50 m²) na het behalen van het vakdiploma bloemist. Na 5 jaar waagden wij de sprong van echte bloemen naar zijde bloemen met een nieuwe winkel in de Hilvertshof te Hilversum (75 m²)

Een nog grotere sprong namen wij met de verhuizing naar Harderwijk met uitbreiding van het assortiment cadeauartikelen en meubelen. (200 m²) Weer een nieuwe uitdaging gingen wij aan in Hoogeveen ook op een oppervlakte van 200 m².

In oktober 2008 opende Idhuna Living een winkel in de Noorderstraat in het mooie Emmen met als vloeroppervlakte 300 m²  Per 10 december 2018 is onze winkel in de Noorderstraat definitief gesloten. Lees er alles over op onze  > verhuispagina <

Update 25-12-2018

 

Wegens gezondheid en leeftijd hebben wij samen besloten het een beetje rustiger aan te gaan doen. Niets doen is voor ons geen optie. Daarom gaan wij verder met als hoofdactiviteit de webshop. Maar……¬† toch goed nieuws voor onze klanten. Wij hebben bij ons nieuwe pand op het industrieterrein Bargermeer een super leuke showroom die enkele dagen/dagdelen per week geopend zal zijn. Ook hier kunt u al onze artikelen in het √®cht bewonderen, kopen of afhalen.¬† ( opening in maart 2019 als alles op rolletjes verloopt )

30 jaar ervaring in deze branche kunt u beleven/ervaren in onze nieuwe showroom.

. Voor wat onszelf betreft: nog steeds vol enthousiasme en nooit te oud om te leren!

Vaak heeft men ons gevraagd waarom wij geen foto van onszelf op de site hebben staan. Heel eerlijk gezegd: we zijn niet zo van de selfie’s. Nou vooruit, √©√©ntje dan……….

 

 

Petra en Remmelt Woering

 

Idhuna Living

woondecoratie/woonaccessoires Emmen Drenthe