Over ons

Over ons

OVER ONS

 

Van harte welkom op onze Over ons pagina. Wat leuk dat u even de moeite neemt om ons wat beter te leren kennen ūüôā

 

Al ruim 30 jaar is Idhuna Living een trendsetter op het gebied van woondecoraties. ¬†Betaalbare exclusiviteit voor jong en oud. In onze winkel in Emmen presenteren wij op ruim 300 m2 onder andere een zeer grote collectie zijde en foam bloemen, schilderijen en wanddecoraties, handgemaakte aardewerk vazen uit Indonesi√ę, verlichting, cadeau artikelen etc. etc. Hoewel de uitstraling van onze winkel en onze foto’s misschien luxe of duur overkomt zijn wij dat beslist niet. Heel veel leuke hebbedingetjes en/of cadeautjes kunt u bij ons vinden onder de 10,00 Wij vinden het heel belangrijk dat u zich op uw gemak en thuis voelt in onze winkel en op onze website, daarom proberen wij het geheel zo sfeervol mogelijk te presenteren. ( Ook alle foto’s en collage’s maken wij zelf. ) Wij zijn een klein winkelbedrijf man/vrouw. Onze winkel vraagt heel veel zorg en aandacht en aangezien wij niet bepaald piep meer zijn ging tot voor kort daar onze volledige aandacht en energie naar uit. Echter, de ontwikkelingen in de detailhandel volgden elkaar snel op. Eerst de crisis en toen de snelle opkomst van verkopen op het internet. Met de tijd mee gaan en zoals dat tegenwoordig zo mooi heet: ” go with the flow” heeft ons er toe overgehaald om toch ook in mei 2017 een webshop erbij te beginnen.

Over ons.

 

Wat  bieden wij u:

 

Een ouderwetse open manier van zaken doen.¬†Eerlijke scherpe prijzen, geen onzin aanbiedingen of ‚Äúkortingen‚ÄĚ die vooraf in de prijzen zijn verwerkt. dat laten wij graag aan anderen over.

In de winkel een gezellig sfeertje, klant mag nog klant zijn. Lekker rondsnuffelen en ondertussen genietend van een gezellig muziekje zonder lastig gevallen te worden.

Goede service, vakkundig advies en inpakwerk, zowel in de winkel als via de webshop.

 

Webshop

 

Snelle levering. De ene dag besteld, de andere ( werk ) dag verzonden via  DHL en in enkele gevallen PostNL. Iedere ochtend  worden de bestelde artikelen door ons zelf afgeleverd bij een van de vervoerders. Per e mail ontvangt u de track & trace link zodat het pakket gevolgd kan worden. Ieder product is geprijsd inclusief bezorgkosten. Natuurlijk kan het voorkomen dat diverse producten in één verpakking kunnen. Is dat het geval dan retourneren wij de teveel betaalde verzendkosten per direct.

Over ons

 

GESCHIEDENIS

 

Eind tachtiger jaren vorige eeuw zijn wij begonnen met een klein bloemenzaakje in Tiel (50m²) na het behalen van het vakdiploma bloemist. Na 5 jaar waagden wij de sprong van echte bloemen naar zijde bloemen met een nieuwe winkel in de Hilvertshof te Hilversum (75m²) Een nog grotere sprong namen wij met de verhuizing naar Harderwijk met uitbreiding van het assortiment cadeauartikelen en meubelen. (200m²) Weer een nieuwe uitdaging gingen wij aan in Hoogeveen ook op een oppervlakte van 200m². In 2008 opende Idhuna Living de huidige locatie Noorderstraat 27 in het mooie Emmen met als vloeroppervlakte 300 m² Nog uitgebreider qua sortering en de grootste uitdaging tot nu toe ! 29 jaar ervaring in deze branche kunt u beleven/ervaren in onze huidige woonwinkel. Voor wat onszelf betreft: nog steeds vol enthousiasme en nooit te oud om te leren!

Vaak heeft men ons gevraagd waarom wij geen foto van onszelf op de site hebben staan. Heel eerlijk gezegd: we zijn niet zo van de selfie’s. Nou vooruit, √©√©ntje dan……….

 

 

Petra en Remmelt Woering

 

Idhuna Living woondecoratie/woonaccessoires Emmen Drenthe