over ons

 

Van harte welkom op onze Over ons pagina. Wat leuk dat u even de moeite neemt om ons wat beter te leren kennen ūüôā

 

Al ruim 33 jaar is Idhuna Living een trendsetter op het gebied van woondecoraties. ¬†Betaalbare exclusiviteit voor jong en oud. Onze collectie bestaat onder andere uit: metalen en houten wanddecoraties. Industri√ęle en landelijke grote wandklokken. Sfeervolle industri√ęle meubelen van hout en metaal met een warme uitstraling. Industri√ęle en sfeerverlichting voor de woonkamer. Kleine cadeau artikelen/woonaccessoires. En ten slotte een bijzondere collectie dames kettingen.

Hoewel onze uitstraling en onze foto’s misschien luxe of duur over komen zijn wij dat beslist niet. Leuke hebbedingetjes en/of cadeautjes kunt u bij ons vinden onder de ‚ā¨ 10,00.¬† Wij vinden het heel belangrijk dat u zich op uw gemak en thuis voelt in onze showroom en op onze website, daarom proberen wij het geheel zo sfeervol mogelijk te presenteren. Alle foto’s en collage’s maken wij bovendien zelf.

Wij zijn een klein winkelbedrijf man/vrouw. Onze winkel in de Noorderstraat te Emmen ( inmiddels gesloten op 10 december 2018 ) vroeg heel veel zorg en aandacht en aangezien wij niet bepaald piep meer zijn ging tot voor kort daar onze volledige aandacht en energie naar uit.

Echter, de ontwikkelingen in de detailhandel volgden elkaar snel op. Eerst de crisis en toen de snelle opkomst van verkopen op het internet. Met de tijd mee gaan en zoals dat tegenwoordig zo mooi heet: ” go with the flow” heeft ons er toe overgehaald om toch ook in mei 2017 een webshop erbij te beginnen.

 

Wat  bieden wij u:

 

Een ouderwetse open manier van zaken doen.¬†Eerlijke scherpe prijzen, geen onzin aanbiedingen of¬† ‚Äúkortingen‚ÄĚ die vooraf in de prijzen zijn verwerkt. dat laten wij graag aan anderen over.

In onze nieuwe showroom aan de Cornelis Houtmanstraat 6 te Emmen hangt een gezellig sfeertje. Lekker rondsnuffelen en ondertussen genietend van een gezellig muziekje zonder lastig gevallen te worden.

Goede service, vakkundig advies en inpakwerk, zowel in de showroom als via de webshop.

 

Webshop

 

Snelle levering. De ene dag besteld, de andere ( werk ) dag verzonden via  DPD vervoersdienst of in enkele gevallen PostNL.

Verzonden via DPD, dan ontvangt u in de loop van de avond uw track & trace link van DPD zèlf.  Verzonden via PostNL, dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin de track & trace link.

Ieder product is geprijsd inclusief bezorgkosten. Het kan natuurlijk voorkomen dat meerdere kleine artikelen in één verpakking verzonden kunnen worden. Is dat het geval dan retourneren wij de teveel betaalde verzendkosten per direct.

Over ons  De geschiedenis van Idhuna Living

 

Eind tachtiger jaren vorige eeuw zijn wij begonnen met een klein bloemenzaakje in Tiel (50 m²) na het behalen van het vakdiploma bloemist. Na 5 jaar waagden wij de sprong van echte bloemen naar zijde bloemen met een nieuwe winkel in de Hilvertshof te Hilversum (75 m²)

Een nog grotere sprong namen wij met de verhuizing naar Harderwijk met uitbreiding van het assortiment cadeauartikelen en meubelen. (200 m²)

Na 10 jaar Harderwijk zijn wij opnieuw een nieuwe uitdaging aangegaan in Hoogeveen, ook op een oppervlakte van 200 m².

In oktober 2008 opende Idhuna Living woondecoratie/woonaccessoires een winkel in de Noorderstraat in het oude stadscentrum te Emmen met als vloeroppervlakte 300 m² (Per 10 december 2018 is onze winkel in de Noorderstraat definitief gesloten)

UPDATE 1 FEBRUARI 2023  WEGENS GEZONDHEIDSREDENEN IS IDHUNA  GESTOPT MET DE VERKOOP VAN MEUBELEN EN WOONDECORATIE. ONZE SHOWROOM IS VANAF DEZE DATUM GESLOTEN.

 

Vaak heeft men ons gevraagd waarom wij geen foto van onszelf op de site hebben staan. Heel eerlijk gezegd: we zijn niet zo van de selfie’s. Nou vooruit, √©√©ntje dan……….

 

 

Idhuna Living ondersteunt door middel van donaties de volgende goede doelen:

 

>>  Stichting Brooke Hospital for Animals Nederland  <<

>>  Stichting SIGNI zoekhonden  <<

>>  Stichting dierenopvangcentrum Groningen  <<

 

Nieuwsgierig naar deze goede doelen? Klik dan even op bovenstaande links.

 

Tot slot nog een leuke tip: Ga ons volgen op Facebook. Altijd de laatste nieuwtjes en andere gezellige berichtjes, kom bij de club.

>> ga naar de Facebookpagina van Idhuna Living sfeervol industrieel en eigentijds wonen  <<

 

Petra en Remmelt Woering¬† 🙋‍♀️ 🙋‍♂️

 

Over ons

Idhuna Living

woondecoratie/woonaccessoires

Sfeervol industrieel en eigentijds wonen

Emmen