Informatie dames kettingen

 

Uitleg over het kopen en verzenden van meerdere dames kettingen/modeaccessoires voor onze Nederlandse en Belgische klanten.

Als eerste hieronder de uitleg voor onze NEDERLANDSE BEZOEKERS:

 

Hartelijk dank voor uw interesse in onze collectie exclusieve dames kettingen en/of andere modeaccessoires.

 

Onze collectie is zeer scherp geprijsd en is tevens nog voordeliger als u de halskettingen komt afhalen in Emmen. Zoals u op onze website kunt zien hanteren wij 2 prijzen, afhalen in Emmen of inclusief verzending.

 

Betaalsysteem

 

Ons betaalsysteem Mollie berekend per artikel de verzendkosten.

Bij meerdere halskettingen betaalt u slechts éénmaal de verzendkosten. De teveel betaalde verzendkosten betalen wij via Mollie terug. U krijgt daarvan ook een bericht van Mollie.

 

Voorbeeld

U koopt: 2 halskettingen, u betaald dan 2 x de verzendkosten. Deze kettingen kunnen echter in één verpakking verzonden worden. Idhuna Living betaalt u dan 1 x de verzendkosten  (via ons betaalsysteem Mollie) terug.

Betaalsysteem Mollie keert 1 x per dag, op werkdagen, betalingen uit.

 

Brievenbuspakket of pakket

Per brievenbuspakket (met track & trace) kunnen maximaal 4 halskettingen verzonden worden. Bij meer dan 4 kettingen of in combinatie met sjaals wordt het een pakket.

Verzenden sjaals: 1 enkele sjaal gaat nog wel in een brievenbuspakket. Meerdere sjaals in combinatie met halskettingen worden ook als pakket verzonden simpelweg omdat dit niet past in een brievenbuspakketje.

 

Retourzendingen van halskettingen of andere modeaccessoires zijn voor uw rekening.

 

 

Uitleg hieronder voor onze Belgische bezoekers:

 

Verzending van één enkele halsketting of modeaccessoire naar België is niet mogelijk.

 

Per 1 januari 2020 zijn de regels voor verzending veranderd door de Wereldpostunie. Kettingen en andere kleine artikelen mogen niet meer in brievenbuspakketjes ( A4 enveloppen )  naar het buitenland verstuurd worden. Dit mag uitsluitend nog als pakket. Dat wordt zodanig kostbaar voor ons dat wij besloten hebben dit niet meer te doen, echter met 2 uitzonderingen:

 

1 Indien u minimaal 3 modeaccessoires besteld is het wèl mogelijk om naar België te versturen.

 

2 Als u een ander product bij ons besteld ( bijvoorbeeld een wandklok, wanddecoratie, woonaccessoires enz) kunt u ook een halsketting of modeaccessoire toevoegen. Beiden worden dan samen in één verpakking verzonden.

 

Retourzendingen van halskettingen of andere modeaccessoires zijn voor uw rekening.

 

Nikkelvrij

Al onze dames kettingen zijn nikkelvrij en met veel zorg en aandacht gemaakt.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen op telefoonnummer 0591 – 64 99 94

U kunt Idhuna Living óók volgen op Facebook.

Elke week de laatste nieuwtjes, andere leuke berichtjes èn het fijn weekend album voor de fotoliefhebbers met bijvoorbeeld vele mooie en grappige dierenfoto’s en andere bijzondere opnames.

>> ga naar Idhuna Living sfeervol industrieel en eigentijds wonen Facebook  <<

Idhuna Living woondecoratie/woonaccessoires
Emmen