Industriële TV-dressoirs Kasten Bijzetmeubelen en woonaccessoires

Industriële Tv-dressoirs Kasten Bijzetmeubelen en woonaccessoires

Industrieel wonen is de grote trend op het moment. Heel terecht want het is een ontzettend leuke en bovendien sfeervolle woonstijl. Grote robuuste items en vele onafgewerkte materialen zoals hout, metaal en beton passen hier uitstekend bij. Stoer en sober is vaak de term.

Oude materialen

Toch heeft de industriële woonstijl vaak niet alleen een oud maar ook een vintage tintje. De ruwe uitstraling van beton, oud gebruikt hout en grof afgewerkt metaal zijn vervolgens nog zichtbaar. Deze materialen zijn onder andere perfect om het industriële karakter naar boven te halen.  Idhuna Living heeft gekozen voor een industriële stijl met een warme uitstraling. Een combinatie dus van hout en metaal. Soms ècht oud, soms ook oud gemaakt.

Industriële kleuren

Meestal worden de kleuren zwart, bruin, grijs en naturel gebruikt voor een industriële uitstraling. Een combinatie met woonaccessoires die wat kleurrijker zijn zoals bijvoorbeeld aardetinten, groen of ook een cognackleur maken de industriële uitstraling wat warmer en vervolgens sfeervoller.

Industriële woonaccessoires

Ja, wat ga je daar nu voor gebruiken? Denk eens aan mooie canvas sierkussens. Echte oude houten gebruiksvoorwerpen. Daarnaast sfeervolle verlichting in de vorm van vloerlampen of toch die industriële tafellamp met dat rooster op een bijpassende industriële bijzettafel.

Idhuna Living heeft bijvoorbeeld industriële ( tv) dressoirs, hoge en lage kasten, ladenkasten, bijzettafels en vervolgens de nodige andere kleinere industriële bijzetmeubelen.

Industriële sfeerverlichting, zowel vloerlampen als tafellampen waardoor het industriële sfeertje dus compleet gemaakt kan worden.

Industriële woonaccessoires, oude gebruikte voorwerpen van vroeger maar ook eigentijdse woonaccessoires. Bekijk onze categorie Industrieel wonen maar eens op je gemak. Er is veel te combineren.

Interieur

Je kunt een industrieel interieur zo stoer, sober ofwel super gezellig maken als je zelf wit. Doe wat je hart je ingeeft. Jij bent toch degene die er in woont.

Meubelen afhalen

Onze meubelen zijn uitsluitend af te halen in onze showroom te Emmen.

** Informatie over uitsluitend af te halen: Lees  >>hier<< even verder**

Sociale media

Je kunt Idhuna Living ook gaan volgen op onder andere:

>>  Facebook  << of  >>  Pinterest  <<  Gezellig  😊

Industriële Tv-dressoirs Kasten Bijzetmeubelen  en woonaccessoires