Idhuna Living woondecoratie gaat verhuizen

Idhuna Living gaat verhuizen naar industrieterrein Bargermeer. Vanaf 10 december 2018 is onze winkel in de Noorderstraat gesloten. Dan gaat voor ons een nieuw avontuur beginnen.

 

WAAROM DEZE VERHUIZING ?

Een van ons bereikt in december de pensioengerechtigde leeftijd. Tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. De geest van ons  beiden is nog  jong maar onze lichamen vertellen een ander verhaal  😊

De laatste 10 jaar ( zo lang wij in de Noorderstraat onze winkel hebben gehad ) is er nog geen dag vakantie opgenomen en zijn we continue met de winkel en later ook met de webshop bezig geweest.

 

WAT GAAT IDHUNA LIVING NU DOEN ?

Wij verhuizen naar industrieterrein Bargermeer en gaan daar verder met onze webshop die langzaam maar zeker uitgebreid gaat worden. Maar ook voor onze klanten die graag bij ons komen rondneuzen is er goed nieuws !

 

SHOWROOM IDHUNA LIVING

Bij ons pand zit een geweldig leuke showroom waar klanten binnen kunnen wippen, onze artikelen kunnen bekijken, kopen en afhalen,  en waar de koffie altijd klaarstaat  ☕  De openingstijden van onze showroom worden wel aangepast naar enkele dagen/dagdelen per week.

 

AFHALEN ARTIKELEN TIJDENS DE VERHUIZING.

Tijdens de verhuizing, verbouwing  en het inrichten van de showroom hebben wij tijdelijk geen verkoopruimte. Toch kunt u altijd, vooral voor wat betreft het ophalen van grote artikelen,  zoals bijvoorbeeld meubelen, wandklokken en wanddecoraties  bij ons terecht. Wel graag van te voren even telefonisch een afspraak maken. ( niet via de e-mail )

 

TELEFONISCH ALTIJD BEREIKBAAR.

Idhuna Living blijft voor u altijd telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

0591 – 64 99 94 

 

 

OPENING NIEUWE SHOWROOM

Ons streven is om de nieuwe showroom van Idhuna te openen in maart  2019 (onder voorbehoud dat alles op rolletjes verloopt)

Op deze pagina  houden wij u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

=========================================================

De eerste goederen worden uitgeladen, het begin is er .

Idhuna Living woondecoratie gaat verhuizen

 

deel van showroom idhuna living

Tipje van de sluier  😊  dit is een deel van onze nieuwe ( nog te verbouwen )  showroom

 

27-12-2018 Onze mooie oud ogende laminaatvloer uit de Noorderstraat heeft een nieuwe bestemming gekregen en de eerste meubelen zijn overgebracht.

 

Update 10-01-2019 verbouwing Idhuna Living

De verbouwing en aanpassingen in ons nieuwe pand gaan voorspoedig.

 

De oude balken en deuren uit de Noorderstraat ( net zoals de old look laminaatvloer ) hebben ook hier weer een plekje gekregen.

Dit wordt allemaal gerealiseerd door Bouwbedrijf Bouwtotaal Uiterwijk Winkel uit Hollandscheveld.

Ook toen wij 10 jaar geleden in de Noorderstraat onze lifestyle woonwinkel begonnen heeft dit bedrijf ons fantastisch geholpen.

Denken mee, komen met oplossingen, leveren vakwerk, regelen verder van alles en nog wat, helpen ons met het sjouwen van loodzware meubelen en daarnaast worden na elke werkdag alle ruimtes waarin gewerkt is keurig netjes opgeruimd en schoon achtergelaten.

Erik en Jaimy ontzettend bedankt 👍👍

Mocht u dus nog iets te klussen hebben dan kunnen wij dit Bouwbedrijf van harte aanbevelen.

http://www.bouwtotaal.com/

 

Update 10-01-2019 De verbouwing en aanpassingen in ons nieuwe pand gaan voorspoedig.

 

Update 22-2-2019

De verbouwing en het inrichten verlopen voorspoedig. Gisteren heeft Speer reclame het oude reclamebord voorzien van een nieuw jasje. Volgende week zijn de ramen aan de beurt. Wij zijn er dik tevreden mee.

Nieuw reclamebord gerealiseerd door de “boys” van Speer reclame uit Emmen