Handgemaakte sieraden dames Kleur vintage zilver Apart en elegant

 

HANDGEMAAKTE SIERADEN DAMES

 

In deze product categorie is de gehele collectie handgemaakte sieraden dames van Idhuna Living samengevoegd tot een overzichtelijk geheel.

De halskettingen van de handgemaakte sieraden voeren op dit moment de boventoon. Echter zijn er ook oorbellen, ringen en armbanden te bewonderen. Deze fraaie, modieuze, tijdloze en elegante sieraden collectie  ( handmade & fairtrade ) zal steeds verder uitgebreid worden. De sieraden zijn gemaakt van engeltjeszilver.

 

WAT IS ENGELTJESZILVER ?

 

De sieraden zijn gemaakt van een legering koper, zink en magnesium waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel engeltjeszilver genoemd. Het is nikkelvrij en van hoge kwaliteit. Het engeltjeszilver heeft een vintage uitstraling.

Deze bijzondere sieraden zijn ontstaan in samenwerking met meerdere ontwerpers uit verschillende landen.

Indien nodig kunnen zwarte plekjes of verkleuringen opgefrist worden met een zilverdoekje.

Bewaar de sieraden op een droge plek.

 

HANDMADE & FAIRTRADE

 

Dat handmade & fairtrade sieraden toch heel betaalbaar zijn zie je op onze site. De meeste sieraden worden hier in Nederland ontworpen.  Meestal worden de ontwerpen opgestuurd maar soms is het echt nodig om ter plekke het een en ander door te nemen met de makers van de sieraden.

 

HALSKETTINGEN

We hebben de halskettingen in alle mogelijke soorten. Niet alleen strak en modern maar ook romantisch en elegant of modieus en stoer. Voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld om te dragen bij casual kleding. Daarnaast een statement halsketting voor bijvoorbeeld een bruiloft of een bijzondere gelegenheid.

Een van de statement halskettingen ziet u op de foto hieronder. Klik op de foto om direct deze schitterende halsketting te bekijken.

Dames halsketting zilverkleurig TALA Apart en chique Handgemaakt

 

HANDGEMAAKTE SIERADEN ALS CADEAU

 

Deze sieraden zijn natuurlijk ook helemaal geweldig om cadeau te geven. Met zo’n mooi cadeau maakt u wel even de blits  😊

 

Als laatste: u kunt ons ook volgen op   >>  Facebook  <<   >>  Twitter  <<  en  >>  Pinterest  <<