Grote industriële en landelijke wandklokken van hout en metaal

Grote industriële en landelijke wandklokken van hout-metaal

Grote industriële en landelijke wandklokken van hout-metaal doen meer dan alleen het laten zien van de tijd. Het zijn tegenwoordig onder andere daardoor èchte sfeervolle eyecatchers en muurdecoraties geworden.  Daarom is het dus van belang dat u de juiste en bovendien de best bijpassende wandklok voor uw interieur uitzoekt.

Mega grote metalen wandklok oud vliegtuig Betongrijs lengte 120 cm-1-

Grote decoratieve opengewerkte wandklok van metaal en glas Ø 67 cm-1-

Idhuna Living woondecoratie helpt u daarmee. Door middel van onze collectie vindt u onder andere moderne grote wandklokken in de stijlen vintage, landelijk, industrieel en eigentijds.

Op dit moment is de wandklok dus één van de meest populaire en daarom zeer gewilde wanddecoraties voor in huis. Daardoor zijn ze eigenlijk toch onmisbaar geworden in een zowel modern als eigentijds interieur.

Grote wandklokken in diverse stijlen en zachte kleuren

 

Idhuna Living heeft gekozen voor een collectie “rustige” wandklokken die steeds verder uitgebreid zal worden. In zachte kleuren zoals roomwit, grijs, vaalbruin en antraciet. Het voordeel daarvan is: 1 stijlvol en       sfeervol. 2 eigentijds maar tegelijkertijd ook tijdloos. Want de wandklok zal hierdoor dus ook niet zo snel gaan vervelen.

 

Veruit de meeste grote wandklokken van Idhuna Living zijn bovendien per direct leverbaar. Het kan echter wel eens voorkomen dat een speciaal model  tijdelijk is uitverkocht. In de productomschrijving van de   desbetreffende wandklok staat dan vervolgens duidelijke informatie over wanneer de klok weer leverbaar is.

Verder heeft u bovendien ook 1 jaar garantie op al onze industriële en landelijke wandklokken.

Op dit moment is de wandklok één van de meest populaire en daarom zeer gewilde wanddecoraties voor in huis. Daardoor zijn ze eigenlijk toch onmisbaar geworden in een zowel modern als eigentijds interieur.

Industriële metalen wandklok Zwart-brons Used-look 60 cm

Grote industriële en landelijke wandklokken in showroom Emmen

 

Vindt u het moeilijk om een grote industriële of landelijke wandklok uit te zoeken via de website van Idhuna Living woondecoratie. Dan is het daarnaast ook altijd mogelijk om langs te komen in onze gezellige   showroom in Emmen. Daar hangen onder andere óók de grote  industriële en landelijke wandklokken die u op de website van Idhuna Living ziet allemaal in het ècht. ( gratis parkeren voor de deur )

U kunt alle verdere informatie over onze showroom en openingstijden vervolgens nalezen op de volgende link:  >> contact en route <<

 

Grote houten wandklok white-wash Stijlvol en chique Ø 82 cm.-1-

 

 Sociale media Idhuna Living

 

Idhuna Living woondecoratie/woonaccessoires sociale media

Als laatste:  zin om Idhuna Living woondecoratie vervolgens ook te gaan volgen op de sociale media? Dat kan hoor 😉

 >> Pinterest <<

 >> Facebook <<

 >> Twitter <<

 

 Grote industriële en landelijke wandklokken van hout-metaal