Dames kettingen en sieradensets Chique beeldschoon elegant en exclusief

 

Idhuna Living heeft sinds enige jaren, naast haar sfeervolle industriële en eigentijdse woondecoratie en woonaccessoires, een collectie dames kettingen en sieradensets toegevoegd aan haar assortiment. Een lang gekoesterde droom kwam uit.

Ons streven is een collectie dames kettingen en sieradensets aan te bieden die u niet op elke straathoek tegenkomt. En al zeggen wij het zèlf: dat is aardig gelukt.

 

Chique beeldschoon elegant en exclusief

 

Onze collectie dames kettingen en sieradensets zijn chique, beeldschoon, elegant en exclusief. Voor ieder wat wils en voor jong en oud. Speciaal samengesteld voor de modieuze en trendy vrouwen van nu.

Kettingen en sieradensets die casual gedragen kunnen worden. Lekker losjes bij vrijetijdskleding of voor een speciale gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een trouwerij, een feest of andere bijzondere gelegenheden.

De perfecte outfit kan toch niet zonder de finishing touch van een bijpassende beeldschone halsketting of sieradenset.

 

Dames kettingen en sieradensets Chique beeldschoon elegant exclusief 101122

 

Afmetingen van de dames kettingen en sieradensets

 

Bij alle sieraden staan de afmetingen bij de productinformatie. Om een goed beeld te krijgen is het verstandig om even de centimeter erbij te pakken en te kijken hoe groot of klein de decoraties en de oorbellen zijn. Dat voorkomt eventuele teleurstellingen. Alle foto’s maken wijzelf en proberen de sieraden zo goed mogelijk en waarheidsgetrouw weer te geven.

 

Dames kettingen en sieradensets Chique beeldschoon elegant en exclusief

 

Modeaccessoires dames

 

Af en toe “dwalen” we even af en komt u ook modieuze sjaals tegen die hier en daar tussen de dames kettingen staan of een sierlijke armband. De dames kettingen blijven echter het hoofdartikel. Alle kettingen hebben een zilverkleurige basis. Daarnaast worden sommige halskettingen/colliers gedecoreerd met emaille, glassteentjes of acryl stenen in zachte tinten.

 

Dames kettingen en sieradensets Chique beeldschoon elegant en exclusief 28421-1

 

Nikkelvrij

 

Al onze sieraden zijn met veel zorg en aandacht gemaakt en nikkelvrij.

 

Cadeau

 

Dus…. als u op zoek bent naar een bijzondere halsketting/collier om uzelf te verwennen, of om cadeau te geven, bekijk dan op uw gemak met een lekker drankje of hapje in de hand onze collectie 😊

Categorie dames halskettingen en modeaccessoires

 

U kunt Idhuna Living tevens ook volgen op Facebook. Doen, gezellig ☺

 >>  ga naar Idhuna Living Emmen op Facebook <<

 

Dames kettingen en sieradensets Chique beeldschoon elegant en exclusief