Bestellen & Retourneren

 

 

bestellen en retourneren-1

DE IN DE WEBSHOP VERMELDE PRIJZEN ZIJN UITSLUITEND IN NEDERLAND EN BELGIE GELDIG.

 

De prijzen van de producten in onze webshop zijn inclusief BTW en verzendkosten. Enkele producten worden gratis verzonden, dit staat dan aangegeven bij de productbeschrijving.  Al onze artikelen zijn per stuk geprijsd. Betaalwijze:  Nederland met Ideal. Belgische klanten met Mr.Cash.

Op iedere werkdag, ma t/m vrijdag, brengen wij s’morgens zelf de pakketten naar een servicepunt van PostNL of DHL.

 

BESTELLEN

 

VOORBEELD: als u dinsdag een bestelling plaatst, wordt deze woensdagmorgen door ons weggebracht.  Aan het einde van de woensdagmiddag ontvangt u dan van ons per e-mail de track & trace link zodat u het pakket kunt volgen.

Een bestelling die op vrijdag geplaatst wordt gaat maandagmorgen naar het servicepunt van de vervoerder.

Natuurlijk is het mogelijk meerdere ( kleine ) artikelen in één verpakking te verzenden. In dat geval betaalt u éénmaal de verzendkosten. Ons betaalsysteem berekent de verzendkosten per artikel. Vallen de verzendkosten goedkoper uit dan betalen wij de teveel betaalde verzendkosten PER DIRECT  aan u terug.

 

RETOURNEREN

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U dient dan wel BINNEN 14 dagen na de dag van ontvangst het artikel aan ons te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

 

RETOURZENDINGEN

 

Retourzendingen liefst  zo snel mogelijk en ALTIJD vooraf melden via idhuna-emmen@live.nl met vermelding van uw bestelnummer, naam,  adres en artikel.

Maak de verpakking altijd voorzichtig en zorgvuldig open om beschadigingen te voorkomen en gebruik de verpakking en eventuele extra beschermingsmaterialen altijd weer voor de retourzending.

Zoals wij verantwoordelijk zijn voor de heenreis bent u zèlf verantwoordelijk voor de retourzending.

 

VERVOERSDIENST DHL OF POST.NL

 

Stuur uw pakket altijd terug met de vervoersdienst die het pakket bij u afgeleverd heeft. DHL of PostNL. Wij kiezen de voordeligste vervoerder voor uw pakket. Een pakket afgeleverd door DHL kan bij retourzending door PostNL zomaar 1½  x duurder uitvallen. PostNL hanteert andere afmetingen en voorwaarden.

 

RETOURADRES

 

Retourneer dus uw artikel(en) goed verpakt en in de originele verpakking (zonder beschadigingen of gebruikerssporen ) inclusief uw naam en adres en bestelnummer retour naar:

 

Idhuna Living Woondecoratie

Noorderstraat 27

7811 AK Emmen

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Idhuna Living geretourneerd worden.

 

TERUGSTORTING

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits en indien het product in goede staat ontvangen is.

 

WAT TE DOEN BIJ EEN TIJDENS TRANSPORT BESCHADIGD PAKKET

 

Wordt er bij u een pakket afgeleverd dat beschadigd is, bijvoorbeeld gescheurde of ingedeukte verpakking, dan kunt u vervolgens 2 dingen doen.

 

1. Is het pakket bij aflevering ernstig en duidelijk zichtbaar beschadigd weiger dit pakket dan en laat deze beschadiging aantekenen door de vervoerder. Neem daarna direct contact met ons op.

 

2. Is het pakket licht beschadigd neem dan vóór u het pakket opent eerst van diverse kanten foto’s. Pak daarna het artikel laagje voor laagje uit en neem ook hiervan foto’s met de verpakking er indien mogelijk nog gedeeltelijk omheen.  Blijkt het artikel zelf ook beschadigd te zijn neem dan direct contact met ons op. Stuur een berichtje  voorzien van foto’s, naam, adres en uw bestelnummer naar idhuna-emmen@live.nl  ( bellen mag óók  0591 – 64 99 94 ) Samen lossen wij het op.

 

IDHUNA LIVING WOONDECORATIE

EMMEN