Algemene voorwaarden

 

Wij verzenden binnen Nederland en naar België ( Verzending naar België: uitgezonderd hele grote pakketten en dames kettingen )

 

 Waddeneilanden

 

Versturen naar de waddeneilanden is mogelijk, echter komen er dan wel extra verzendkosten bij. Woont u op een van de waddeneilanden neem dan vooraf even contact met ons op aub. telefoon: 0591 – 64 99 94

Levering naar één van de Waddeneilanden kan alleen in vooraf overleg.

 

Voor onze Belgische bezoekers:

 

Voor onze Belgische bezoekers: artikelen met zeer grote afmetingen waaronder onder andere enkele wanddecoraties zijn niet naar België te versturen. Deze grote pakketten worden geweigerd door de Nederlandse en Belgische post en vervoerder DPD. Dit staat dan tevens ook aangegeven bij de betreffende productinformatie.

Eveneens geldt dit voor onze collectie dames kettingen. Per 1 januari 2020 zijn de regelementen veranderd door de Wereldpostunie. Kettingen en andere kleine artikelen mogen niet meer in brievenbuspakketjes ( A4 enveloppen )  naar het buitenland verstuurd worden. Dit mag uitsluitend nog als pakket. Dat wordt zodanig kostbaar voor ons dat wij besloten hebben geen dames kettingen/modeaccessoires meer te versturen naar Belgie.

 

Webshopprijzen

 

De in onze webshop vermelde prijzen gelden voor Nederland en voor België.

De betaling gaat in Nederland via Ideal en voor België via  Bancontact (Mister Cash)

Voor zowel Nederland als België wordt 21% BTW in rekening gebracht.

 

Verkoopprijzen

 

De verkoopprijzen van onze producten in de webshop zijn inclusief 21% btw en verzendkosten.

Enkele producten worden gratis verzonden, dit staat dan aangegeven bij de productbeschrijving.

Al onze artikelen zijn per stuk geprijsd.

 

Bestellen

 

Hoe werkt onze website ?

Heel eenvoudig. U klikt op de foto of op de tekst meer info ( onder de foto ) van het artikel dat u wilt bestellen. U ziet dan de gehele productinformatie.

Onderaan deze productinformatie staat de knop winkelmand. De rest wijst zich vanzelf.

 

Kleurenfoto’s van onze producten

 

Met heel veel zorg en aandacht fotograferen wij onze artikelen om deze zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven.

Houdt u er echter rekening mee dat elk apparaat onder andere bijvoorbeeld de pc, laptop en telefoon andere beeld en/of kleurinstellingen heeft.  De kleuren op onze website zijn daarom een benadering.

 

Verzending

 

Op iedere werkdag, ma t/m vrijdag, worden de bestellingen s’middags bij ons opgehaald door DPD en in enkele gevallen brengen wij s’morgens zelf de pakketten naar een servicepunt van PostNL.

 

Verzenden naar België

Het verzenden van onze artikelen naar België gaat uitsluitend via vervoersdienst DPD. ( met uitzondering van hele grote artikelen en dames kettingen – modeaccessoires )

 

Bestellingen vanaf vrijdagmiddag  tot en met zondagavond

 

Bestellingen die zijn geplaatst vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond worden op maandagmiddag opgehaald door DPD vervoersdienst. U krijgt dan in de loop van maandagavond ( en in enkele gevallen dinsdagmorgen) van DPD vervoersdienst zèlf de track & trace link. Idhuna Living heeft op het versturen van deze link geen invloed.

Natuurlijk is het mogelijk meerdere ( kleine ) artikelen in één verpakking te verzenden. In dat geval betaalt u éénmaal de verzendkosten.

Ons betaalsysteem berekent de verzendkosten per artikel.

Vallen de verzendkosten goedkoper uit dan betalen wij de teveel betaalde verzendkosten PER DIRECT  aan u terug.

 

Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Dit product dient dan wel BINNEN 14 dagen na de dag van ontvangst aan Idhuna Living retour gestuurd te worden

Het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten worden binnen 14 dagen gecrediteerd.

 

RETOURZENDINGEN ZIJN VOOR UW EIGEN REKENING.

 

Retourzendingen

 

Retourzendingen liefst  zo snel mogelijk en ALTIJD vooraf melden met vermelding van uw bestelnummer, naam,  adres en artikel. U ontvangt dan van ons een retourlabel. U kunt dit doen via het contactformulier of telefonisch 0591 – 64 99 94

Maak de verpakking altijd voorzichtig en zorgvuldig open om beschadigingen te voorkomen en gebruik de verpakking en eventuele extra beschermingsmaterialen altijd weer voor de retourzending. Retourneer dus uw artikel(en) altijd in de originele verpakking en zonder beschadigingen of gebruikerssporen.

 

Zoals wij verantwoordelijk zijn voor de heenreis, zo bent u zèlf verantwoordelijk voor de retourzending.

 

Vervoersdienst DPD of PostNL

 

Stuur uw pakket altijd terug met de vervoersdienst die het pakket bij u afgeleverd heeft. DPD of PostNL.

Wij kiezen de voordeligste vervoerder voor uw pakket. Een pakket afgeleverd door bijvoorbeeld  DPD kan bij een retourzending door PostNL zomaar 1½  x duurder uitvallen.

Iedere vervoerder hanteert andere afmetingen, voorwaarden en prijzen.

 

TERUGSTORTING

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits en indien het product in goede staat ontvangen is.

 

WAT TE DOEN BIJ EEN TIJDENS TRANSPORT BESCHADIGD PAKKET

 

Wordt er bij u een pakket afgeleverd dat beschadigd is, bijvoorbeeld gescheurde of ingedeukte verpakking, dan kunt u vervolgens 2 dingen doen.

1. Is het pakket bij aflevering ernstig en duidelijk zichtbaar beschadigd weiger dit pakket dan en laat deze beschadiging aantekenen door de vervoerder. Neem daarna direct contact met ons op.

2. Is het pakket licht beschadigd neem dan vóór u het pakket opent eerst van diverse kanten foto’s.

Pak daarna het artikel laagje voor laagje uit en neem ook hiervan foto’s met de verpakking er indien mogelijk nog gedeeltelijk omheen.

Blijkt het artikel zelf ook beschadigd te zijn neem dan direct contact met ons op. Stuur een berichtje  voorzien van foto’s, naam, adres en uw bestelnummer naar idhuna-emmen@live.nl

Bellen mag óók.  0591 – 64 99 94 Samen lossen wij het op.

 

COPYRIGHT © Idhuna Living sfeervol industrieel en eigentijds wonen Emmen.

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Idhuna Living Emmen. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Idhuna Living.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Idhuna Living woondecoratie-woonaccessoires