Algemene voorwaarden

DE IN DE WEBSHOP VERMELDE PRIJZEN ZIJN UITSLUITEND IN NEDERLAND EN BELGIE GELDIG.

De prijzen van de producten in onze webshop zijn inclusief BTW en verzendkosten. Enkele producten worden gratis verzonden, dit staat dan aangegeven bij de productbeschrijving.  Al onze artikelen zijn per stuk geprijsd. Betaalwijze: Nederland met Ideal. België Mr. Cash.

Op iedere werkdag ma t/m zaterdag  brengen wij s’morgens voor opening van onze winkel zelf de pakketten naar een servicepunt van PostNL of DPD/pack4send. Wat betekent dat als u b.v. dinsdag een aankoop doet en betaalt heeft deze woensdagmorgen door ons weggebracht wordt. Hierna ontvangt u van ons per e mail de track and trace link zodat u het pakket kunt volgen.

Natuurlijk is het mogelijk meerdere ( kleine ) artikelen in één verpakking te verzenden. In dat geval betaalt u éénmaal de verzendkosten. Ons advies bij bestelling van meerdere goederen is: neem eerst even contact met ons op voor het juiste eindbedrag. Heeft u het totaalbedrag al betaald en vallen de verzendkosten goedkoper uit dan betalen wij de teveel betaalde verzendkosten PER DIRECT  aan u terug.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Retourzendingen altijd vooraf melden via idhuna-emmen@live.nl of per telefoon 0591 – 64 99 94 met vermelding van uw bestelnummer, naam,  adres en artikel.

Stuur uw pakket altijd terug met de vervoersdienst die het pakket bij u afgeleverd heeft. DPD/pack4send of PostNL. Wij kiezen de voordeligste vervoerder voor uw pakket. Een pakket afgeleverd door DPD/pack4send kan bij retourzending door PostNL zomaar 1½ tot 2 x duurder uitvallen. PostNL hanteert andere afmetingen en voorwaarden.

Maak de verpakking altijd voorzichting en zorgvuldig open om beschadigingen te voorkomen en gebruik de verpakking en eventuele extra beschermingsmaterialen  weer voor de retourzending. Stuur uw artikel(en) goed verpakt en in de orginele verpakking (zonder beschadigingen of gebruikerssporen ) retour naar:

Idhuna Living Woondecoratie

Noorderstraat 27

7811 AK Emmen

U bent zèlf verantwoordelijk voor de retourzending.  Wij adviseren u om altijd een bewijs van verzending te vragen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Idhuna Living geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede staat ontvangen is.

WAT TE DOEN BIJ EEN TIJDENS TRANSPORT BESCHADIGD PAKKET

Wordt er bij u een pakket afgeleverd dat beschadigd is, bijvoorbeeld gescheurde of ingedeukte verpakking, neem dan vóór u het pakket opent eerst van diverse kanten foto’s. Pak daarna het artikel laagje voor laagje uit en neem ook hiervan foto’s met de verpakking er indien mogelijk nog gedeeltelijk omheen.  Blijkt het artikel zelf ook beschadigd te zijn neem dan direct contact met ons op. Stuur een berichtje  voorzien van foto’s en uw bestelnummer naar idhuna-emmen@live.nl  ( bellen mag óók  0591 – 64 99 94 ) Samen lossen wij het op.